Friday 7 August 2020
Home      All news      Contact us      English
voaindonesia - 25 days ago

Kampung Amerika: Tren Sepedahan nang Amerika

Cak Supri nang Kampung Amerika edisi iki ngajak sampeyan ngobrol bab tren sepedahan nang Amerika. Lur, podho karo nang Indonesia, pas wabah korona iki akeh wong Amerika sing seneng sepedahan nggo nikmati suasana njobo sakwise ngurung nang njero omah. Dampake salah sijine: penjualan sepeda ningkat.


Berita Terkini
Hashtags:   

Kampung

 | 

Amerika

 | 

Sepedahan

 | 

Amerika

 | 
Paling Popular (6 jam)

Paling Popular (24 jam)

Paling Popular (satu minggu)

sumber